Auteur Topic: Hoe wordt je lid? Registreren en inloggen: het kan anoniem!  (gelezen 3530 keer)

MoniqueB

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Berichten: 27
    • Bekijk profiel
Hoe wordt je lid? Registreren en inloggen: het kan anoniem!
« Gepost op: 21 september 2011, 08:48:16 »
Om berichten te lezen die anderen hebben achtergelaten hoeft men niet ingelogd te zijn, maar om te reageren is inloggen wel nodig. Men kan pas inloggen nadat men geregistreerd is. Daarvoor is alleen een gebruikersnaam nodig (mag een fantasienaam zijn!) en een emailadres (mag ook een fantasieadres zijn!).

Als je op een topic hebt gereageerd, wordt je automatisch op de hoogte gehouden (via email) van nieuwe reacties op dat topic. Dat werkt natuurlijk niet als je bij je registratie een fantasie-email adres hebt opgegeven. Je kan ook op de hoogte gehouden worden van een topic waar je niet op gereageerd hebt, door het op het "notificatie" knopje bovenaan een topic te klikken.

Het forum is in september 2011 geheel vernieuwd, omdat we in het oude forum last hadden van automatische spamberichten. Om automatische en buitenlandse spammers om de tuin te leiden moet je nu bij het registreren en bij de eerste 5 berichten die je plaatst een code overtypen en een vraag beantwoorden: "wat is de naam van onze minister president (voor- en achternaam)? "
Jullie weten vast allemaal het antwoord, zoek het eventueel op, het is echt alleen bedoeld om automatische spam-pogingen tegen te gaan.
« Laatst bewerkt op: 22 november 2013, 09:27:39 door MoniqueB »